Wie ben ik?

Wie ben ik?

Elien Schepmans


Hallo, mijn naam is Elien Schepmans. Erkende diëtiste sinds 2013 en diabeteseducator.

Gedreven en gepassioneerd begeleid ik u graag naar een gezonde levenstijl en/of gewicht.

Op een vertrouwde manier met aandacht voor wat jou wensen zijn.

Ik studeerde af aan de Katholieke Hogeschool Leuven. Enkel na het afronden van deze opleiding mag men zich diëtiste noemen en dus mogen wij niet enkel gezonde mensen begeleiden, maar ook personen met medische problemen.

Regelmatig volg ik opleidingen en bijscholingen. Dit om u zo goed mogelijk en up – to – date te begeleiden. Een gedeelte hiervan kan u terug vinden onder de rubriek specialisaties en diploma’s.

Na het afronden van mijn opleiding als diëtiste was ik zeer gedreven om aan het werk te gaan. Ik deed ervaring op in verschillende praktijken en settings. In 2015 was ik klaar om mijn eigen dieetpraktijk te starten.

Werkervaring


Na het afronden van mijn opleiding als diëtiste in 2013 was ik zeer gedreven om aan het werk te gaan. Mijn eerste ervaring deed ik op als jobstudent bij Infraligne. Al snel kon ik starten als zelfstandige diëtiste bij dieetcenter Suzy Michiels in Rotselaar (sinds augustus 2013 tot 2018).

Sinds november 2013 kreeg ik ook de kans om in het Regionaal Ziekenhuis Tienen te aan werken als diëtiste, waar ik actief was tot januari 2022. Hierna nam ik de beslissing om enkel mijn eigen praktijk verder te zetten.

Deze startte ik op in januari 2015 te Sint-Truiden. Hierna verhuisde ik in januari 2018 naar de nieuwe locatie te Hoepertingen (Borgloon).

Sinds april 2014 stapte ik ook in de diëtistenpraktijk van Krista Morren te Kortenaken en liet ik Infraligne achter me. In april 2015 zette ik mijn samenwerking stop. Op deze manier kon ik mijn eigen cliënteel een betere service bieden.

Contacteer mij