R.S. uit Geetbets

Dieetpraktijk Elien Schepmans

Resultaten

R.S. uit Geetbets

Sinds september 2015 volg ik een dieet bij jou, via een goede vriendin kwam ik hier terecht. Ik moest en zou 10 kilo afvallen! En dacht… Het moet en zal mij lukken! Op nog geen jaar tijd was ik eigenlijk zo goed als 10 kilo kwijt. Ik voel mij zo goed in m’n vel, top gewoon. En… Eigenlijk niet echt veel moeite moeten doen! Ik zei dat ik niet zo graag sportte en in het weekend graag een glaasje alcohol dronk.. Zelfs dit kon! Wat ik ontzettend leuk vind is dat je gewoon een DIEET OP MAAT krijgt. Bv brood heb ik nooit gelaten.. Omdat ik zoo graaag brood eet en dat was absoluut geen probleem. Dus voor mij de perfecte diëtiste! Zij bezorgt u een goed gevoel , en heeft voor iedereen een aangepast dieet! En… Daarom blijf ik ook zeer graag op controle komen.. Steeds weer die positieve stimulans, dat is gewoon : TOP TOP TOP. “