Dieetpraktijk Elien Schepmans

Resultaten

Lies 

Al mijn hele volwassen leven heb ik een haat-liefde verhouding met mijn gewicht. Periodes waarin ik goed op gewicht blijf, afgewisseld met periodes waarin de kilootjes langzaam aandikken.

Tot ongeveer 2 jaar geleden. Door de beproeving van een zware burn-out met chronische vermoeidheids- en pijnklachten tot gevolg was op mijn gewicht letten het laatste waar ik mee bezig was. Ik moest me focussen op weer beter worden. Met als resultaat dat ik maar gewicht bleef aankomen. Zoveel zelfs dat ik zwaarder werd dan tijdens mijn zwangerschappen.

Aangezien Infraligne of Bodystyling op dat moment geen optie waren – met mijn toenmalige fysieke beperkingen – stelde mijn arts voor om aan te kloppen bij een diëtist en een dieet met maaltijdvervangers, of een proteïnedieet, te proberen om gewicht te verliezen.

Een week later ging ik met knikkende knieën naar mijn eerste afspraak met een diëtist in de buurt, Elien Schepmans. Na deze eerste consultatie kwam ik al vol goede moed en vastberadenheid buiten, ik zou het gevecht tegen de kilo’s wel winnen. Ik was volledig overtuigd van haar aanpak en besloot te starten met de maaltijdvervangers van Equilibre3 (EQ3).

Het resultaat bleef niet lang uit, iedere dag verloor ik gewicht. Bij iedere opvolg sessies bij Elien bleek inderdaad dat ik het heel erg goed deed. Ik verloor niet enkel gewicht, ook mijn vetmasse en dan vooral het visceraal vet (het gevaarlijke vet rond je ingewanden) minderde zienderogen. Na 4 maanden had ik mijn vooropgesteld doel bereikt, ik was 20kg lichter!

Volledige artikel: https://gewoonlies.be/2021/01/verantwoord-en-gezond-gewicht-verliezen/

Voor en na: