Resultaten

Dieetpraktijk Elien Schepmans

Resultaten

Anoniem (2022):

Ik was geobsedeerd door eten, ik stond op met het idee ‘eten’ en ging ermee slapen. Dit controleerde mijn hele dag. Ik heb heel lang gewacht met hulp zoeken omdat ik dacht:’Hey, je bent gewoon dikker, dus dat is normaal, het is normaal dat je non-stop aan eten denkt.’ Nee, dit is dus niet normaal. Ik ben zo blij dat ik heb durven uitspreken dat ik hulp nodig had en deze ook effectief kreeg. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik voel me nu al deels bevrijd van al deze gedachten. Ik besef nu dat 1 voedingsmiddel je niet gezond of ongezond maakt, mijn eetbuien zijn onder controle doordat ik de triggers heb leren vinden en ik kan nu zonder schaamte praten over eten. 

V.G. Schreef (9/01/2016):

DIEETPRAKTIJK ELIEN SCHEPMANS,is een klassezaak die ik iedereen kan aanraden.

Lies schreef (22/01/2021): 

Al mijn hele volwassen leven heb ik een haat-liefde verhouding met mijn gewicht. Periodes waarin ik goed op gewicht blijf, afgewisseld met periodes waarin de kilootjes langzaam aandikken.

Tot ongeveer 2 jaar geleden. Door de beproeving van een zware burn-out met chronische vermoeidheids- en pijnklachten tot gevolg was op mijn gewicht letten het laatste waar ik mee bezig was. Ik moest me focussen op weer beter worden. Met als resultaat dat ik maar gewicht bleef aankomen. Zoveel zelfs dat ik zwaarder werd dan tijdens mijn zwangerschappen.

Aangezien Infraligne of Bodystyling op dat moment geen optie waren – met mijn toenmalige fysieke beperkingen – stelde mijn arts voor om aan te kloppen bij een diëtist en een dieet met maaltijdvervangers, of een proteïnedieet, te proberen om gewicht te verliezen.

Een week later ging ik met knikkende knieën naar mijn eerste afspraak met een diëtist in de buurt, Elien Schepmans. Na deze eerste consultatie kwam ik al vol goede moed en vastberadenheid buiten, ik zou het gevecht tegen de kilo’s wel winnen. Ik was volledig overtuigd van haar aanpak en besloot te starten met de maaltijdvervangers van Equilibre3 (EQ3).

Het resultaat bleef niet lang uit, iedere dag verloor ik gewicht. Bij iedere opvolg sessies bij Elien bleek inderdaad dat ik het heel erg goed deed. Ik verloor niet enkel gewicht, ook mijn vetmasse en dan vooral het visceraal vet (het gevaarlijke vet rond je ingewanden) minderde zienderogen. Na 4 maanden had ik mijn vooropgesteld doel bereikt, ik was 20kg lichter!

Volledige artikel: https://gewoonlies.be/2021/01/verantwoord-en-gezond-gewicht-verliezen/

Voor en na:

Maud schreef (3/12/2016): 

Ik moest 15 kg kwijt en door jou is het me gelukt op iets meer dan een half jaar tijd. Want op mijn eentje zou dit nooit lukken. Soms had ik het moeilijk en als het dan de dag was om mijn gewicht te laten wegen, hielp je me door het moeilijke heen en zei wat ik moest doen. Je geeft ook tips en heerlijke recepten wat ik heel fijn vind. Nu eet ik heel gezond en ben ik niet meer verslaafd aan chocolade. Ik voel me veel beter nu. Dankjewel”

Voor:

Na:

R.S. uit Geetbets schreef (5/09/2016):

Sinds september 2015 volg ik een dieet bij jou, via een goede vriendin kwam ik hier terecht. Ik moest en zou 10 kilo afvallen! En dacht… Het moet en zal mij lukken! Op nog geen jaar tijd was ik eigenlijk zo goed als 10 kilo kwijt. Ik voel mij zo goed in m’n vel, top gewoon. En… Eigenlijk niet echt veel moeite moeten doen! Ik zei dat ik niet zo graag sportte en in het weekend graag een glaasje alcohol dronk.. Zelfs dit kon! Wat ik ontzettend leuk vind is dat je gewoon een DIEET OP MAAT krijgt. Bv brood heb ik nooit gelaten.. Omdat ik zoo graaag brood eet en dat was absoluut geen probleem. Dus voor mij de perfecte diëtiste! Zij bezorgt u een goed gevoel , en heeft voor iedereen een aangepast dieet! En… Daarom blijf ik ook zeer graag op controle komen.. Steeds weer die positieve stimulans, dat is gewoon : TOP TOP TOP. “

V.G. Schreef (9/01/2016):

DIEETPRAKTIJK ELIEN SCHEPMANS,is een klassezaak die ik iedereen kan aanraden.

Contacteer mij