Diëtiste Tienen

Dieetpraktijk | Diëtiste | Elien Schepmans

Diëtiste Tienen

Diëtiste Elien Schepmans

Mijn naam is Elien Schepmans. Erkende diëtiste sinds 2013 en diabeteseducator. Gedreven en gepassioneerd begeleid ik u graag naar een gezonde levenstijl en/of gewicht.  Op een vertrouwde manier, met aandacht voor wat jou wensen zijn.

Diëtiste Tienen

Ik heb jaren ervaring opgedaan als diëtiste in een dieetcenter en in het regionaal ziekenhuis in Tienen. Sinds 2015 heb ik mijn eigen dieetpraktijk en verwelkom ik iedereen die wilt langskomen. Bent u van regio Tienen? Dan bent u uiteraard meer dan welkom.

Diëtiste regio Tienen gezocht?

  Terugbetaling mutualiteiten

  De meeste mutualiteiten in regio Tienen betalen een deel van enkele consultatie’s terug. Dit bedrag en het aantal consulten die worden terugbetaald is afhankelijk van de mutualiteit. Dit kan verschillen van 10 – 15 € per consultatie met een maximum van 2 tot 6 consultaties per jaar. Aangezien ik een erkende diëtiste ben en dus een erkenning bij het RIZIV heb, zal de aanvraag tot terugbetaling dan ook door de mutualiteit aanvaard worden.

  Er dient soms een voorschrift van de arts te zijn (vraag dit eventueel na bij uw mutualiteit in Tienen).

  Diabetespas en/of zorgtrajecten in Tienen

  • Heeft u diabetes en nog vragen? Lukt het toch niet om de suiker goed te regelen? Heeft u verdere begeleiding/opvolging nodig?
  • Heeft u last van eetstoornissen? Samen gaan we aan de slag met een gerichte begeleiding en oefeningen om emotioneel – eten aan te pakken.
  • Last van allergieën? Ook daar help ik u mee.
  diëtiste Elien Schepmans
  Contacteer mij